Ballonvaarten in:    BelgiumThe NetherlandsFranceThe United KingdomThe United States of AmericaThe United Arab EmiratesSwitzerlandRussiaLuxemburgCanadaItalyJapanPortugalIsraelNew ZealandSouth KoreaMexicoThe PhillipinesAustraliaTaiwan 
ballonvaarten-exclusief
 
Airventure Ballooning, dé specialist voor exclusief ballonvaren, werd opgericht in 2006 door Lenny Cant. Wij zijn een professioneel ballonvaart bedrijf dat zich fulltime bezig houdt met het organiseren van exclusieve ballonvaarten voor zowel het bedrijfsleven als de particuliere markt en dit in gans Vlaanderen, Wallonië en het zuiden van Nederland.

Ballonvaren - Ballonvaart Airventure Ballooning

Bovendien zijn wij operator van diverse special shape ballonnen waaronder 'Mister Bup', de vliegende schildpad en de ‘aardbei van Hoogstraten’, waarmee we internationaal actief zijn.
Diverse gekwalificeerde piloten en talloze grondcrew vormen een goed op elkaar ingespeeld team met allemaal één ding gemeen; een voorliefde voor exclusief ballonvaren. Uiteraard voldoet al ons materiaal aan de hoogste veiligheidseisen.

Ballonvaren - Ballonvaart Airventure Ballooning


Bookmark and ShareBallonvarenBallonvaartinfo@airventureballooning.be